Pagina de start a forumului MrFTeam.MyForum.ro
InregistrareCautareFAQMembriGrupuriAutentificare
Funny CS Moments Movie

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului MrFTeam.MyForum.ro » Filme Subiectul anterior
Subiectul urmator
Funny CS Moments Movie
Autor Mesaj
Griffo
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 15/Oct/2007

Mesaj Funny CS Moments Movie Raspunde cu citat (quote)
Introducere
Cu ocazia zilei de 8 martie, am decis sa fac un film, cadou comunitatii pgl si jucatorilor(?) ei Si cu aceasta ocazie sa mai fac +1 la posturi si +1 film foarte slab la lista celor postate in ultima vreme .

Cateva cuvinte despre Video vegas (7.0d)
Deci vreau sa va zic ca asta e cel mai ratat program existent, si care il are instalat, sa incerce alta versiune.
A facut singur o greseala de editare ... GRAVA chiar la secunda 0, unde nu se vede un cuvant :| acolo la W, e WAY. + o eroare la 2:11
In afara de asta mi-a cauzat multe neplaceri, cand dadeam click dreapta dadea "critical error" si iesea din vegas. Cand intram dadea eroare de media manager.
La randarea finala, am randat de 5 ori, dintre care de 2 ori s-a blocat la 99%, si 1 data mi-a randat tot filmul, dar CULMEA, la jumatatea lui nu se vedea o faza, era pur si simplu NEGRu ...
<3 Vegas 7.0d si creatorul acestuia ... va multumesc pentru cooperare ...

Specifications
Game: CS
Type: Funny/Community Movie
Length: 18min05sec
Resolution: 800x600
codec: wmv
Size: 426Mb
Bitrate: 3000
Project size before render: 106.9Gb
Render time: 6h54min

Links
Link1: http://www.filebox.ro/download.php?k...f71958&lang=ro
Link2: http://www.dump.ro/download.php?id=M...&download=true

Descriere
Aceasta este o parodie la fragmovie-uri, mai ales cele de tip "oldschool". Sau cel putin s-a vrut a fi.
In film apar greseli pe care toti le comitem la un momentdat, unii mai rar, altii mai des , chiar si de catre cei mai buni jucatori, de altfel, toate fazele cu 3-4 exceptii, sunt din diviziile A si B sau de la cele 4 mari LANuri.
Fazele, in afara celor din intro, sunt toate din 2007.
Identitatea unor jucatori, care au activat sezoanele precedente undercover, a fost pastrata la cererea jucatorilor in cauza.
Enumar doar cativa dintre jucatorii cunoscuti, care apar in film : ony, v1ol, never, darky, terrorianu, hakk, trashk, sedan, shadow, dude, puse, stefan, bandi, sonic, kidor, dany, kupio, dar si multi altii
Este un film dedicat comunitatii PGL, dar mai ales celor care joaca CS-ul, din placere, alaturi de prieteni.

Review personal
- filmul nu-mi place m-a plictisit overall
- multe reluari la unele faze
- unghiuri proaste la unele faze, mai ales din cauza pozitiei in care au loc
- are o greseala de editare inca de la inceput, vai mama lui de vegas, deci de la secunda 0 e PRAF :| si in plus pe la 2:11 e o eroare de editare pe care nu am corectat-o din lene si lipsa de timp
- lag spykeuri la unele faze, si vreau sa multumesc PGL pe aceasta cale, pentru demourile "exceptionale" din PGL Season 16 si de la Kode5
- filmul e prea lung si plictisitor
- intro-ul e gay
- melodiile sunt enervante, abia am rezistat sa le ascult pe unele
- multe syncuri gresite, pentru ca nu stiam ce e ala MARKER, si le-am fortat prin dubla randare
- melodia a 2-a se aude bazait din cauza soundtrackului
- nu exista efecte, iar calitatea video e naspa
- nu inoveaza cu nimic moviemakingul

Concluzie : nu merita downloadat, o faceti pe riscul vostru ... vizionare placuta in rest

Special thanks
- in afara de cei care apar la credits in film, aceia sunt cei carora le-am adaugat fazele in film sau au influentat ceva din film - muzica,intro,design
Ii voi enumera pe cei care au fost interesati de evolutia filmului sau au trimis faze pe care nu le-am considerat destul de bune (tineti cont totusi ca acestea sunt poate doar 40% din nr total de faze si am incercat sa fiu cat mai obiectiv in alegerea lor)
agressive, neew, p0x0, chall3nger, emeriss, whist, jarek, fvrn, night wolf (adaugat recent ), gizas, trashk, stxtpm, tzighy, juventus, br0aasca, prafz0r, ZvarowsK1, spree, stRt, iceman
Acesta este primul si ultimul proiect de film de lung-metraj, nu imi doresc sa devin moviemaker si nici n-am aptitudini, totusi pe baza fazelor trimise de cativa dintre cei enumerati mai sus, vor mai fi facute cateva episoade

Alte special thanks (care nu sunt legate de film in mod direct)
PGL-George - pentru banul injust de acum 2 saptamani, fapt care a intarziat lansarea filmului cu o saptamana, initial vroiam sa-l postez pe 1 martie, ca un martisor
PGL in general - pentru demo-uri, si aici nu ma refer la cele din PGL Season 16 si de la Kode5, care au fost pur si simplu varza, de altfel veti recunoaste fazele respective datorita lag-spykeurilor
Swp - pentru idee
Tzighy - pentru ca fara sa vrea, mi-a dat ideea cu episoadele initial
Puse - pentru faza magica de pe nuke care combinata cu o chestie ciudata zisa de tzighy au format ideea de funny cs moments in final
Dekk - pentru ca juca la dist (desi nu prea are legatura, dar nu as fi vazut meciul pe hltv, si implicit faza lui puse)
Celorlalti moderatori de pe forum - pentru ca nu am ban permanent inca

Top faze (astept ca cei care vor rezista sa vada TOT filmul, sa posteze un top3 al fazelor cele mai MAXIME ca sa zic asa )
Topul meu
1.mEdioN
2.liGht
3.pNk
09/03/2008 00:45 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JaReK
Junior
Junior

Data inscrierii: 19/Oct/2007

Mesaj Re: Funny CS Moments Movie Raspunde cu citat (quote)
Griffo a scris:

agressive, neew, p0x0, chall3nger, emeriss, whist, jarek, fvrn, night wolf (adaugat recent ), gizas, trashk, stxtpm, tzighy,

eee =))

10/03/2008 21:54 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

Mesaj AdBot

24/05/2012 13:04
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului MrFTeam.MyForum.ro » Filme Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la: 
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Myspace Countdown or Myspace Layouts